miércoles, 30 de diciembre de 2009

VALORACIÓ DEL BLOG



Principalment, el bloc m’ha aportat moltes coses a nivell informàtic, ja que, a més d’anar practicant l’expressió escrita i l’ortografia, també hem pogut conèixer molts programes que desconeixíem fins ara, (almenys jo) com per exemple, l’audacity. A més, al haver de pujar exercicis al bloc, també hem hagut de treballar amb altres programes com el SlideShare, per poder pujar-los.

A més, no tenia gaire coneixença del món dels blocs, i gracies al fet d’haver-nos fet un i treballar-ho a classe, m’he adonat que és un món molt ampli i amb el qual s’està treballant molt des de les escoles, per tant, és una eina molt útil com a futurs mestres.

En general l’experiència del bloc ha esta molt bona, tot i que a vegades, el fet d’entregar els treballs el dia que corresponia es feia una mica complicat a causa de la quantitat de treballs que ens anaven manant, però tot i així, he dut totes les activitats al dia.

Les dues intervencions que m’agradarien destacar, són:

1. l’anàlisi de l’anunci, ja que sempre mirem els anuncis, però mai reflexionem sobre aquests, ni el treball que hi ha darrere. A més, ens vam haver de fixar en els colors, la música i tot el que ens transmetien a través d’aquests elements que són imprescindibles per donar un bon significat.

2. el power-point, ja que va ser una pràctica que hem va costar bastant, no el fet de fer-lo, sinó que la imatge en moviment, coincidís justament amb la lletra de la música.

No hay comentarios:

Publicar un comentario