lunes, 7 de diciembre de 2009

4 DE DESEMBRE


Descripció

Com cada divendres hem fet primer totes les recitacions (15) i un cop finalitzades, hem començat amb els debats.

A les recitacions, com cada setmana tres persones han avaluat a cada company/a.

Quan s’han acabat totes les recitacions, hem passat als debats. El primer debat anava sobre “l’escolarització obligatòria fins als 18 anys”. A favor anàvem: l’Eva Gómez, l’Alba Estragué, l’Elena Ruiz,la Marta Juny i jo. I en contra: el David Cortés, l’Ari Garcia, l’Irene Recio, la Laura Sánchez i la Norma August.

Els que anàvem a favor defensàvem que en aquests dos anys d’allargada d’escolarització, es seguien ensenyat i aprenent valors, entre d’altres. En canvi, els que anaven en contra, defensaven que això produiria més fracàs escolar, ja que si amb 16 anys no volen estudiar, amb 18 tampoc voldran, a més, els professors també acabarien més desmotivats,

El segon debat anava sobre la “informatització a les aules”. A favor van anar: l’Anna Llongueres, la Maria Garcia, la Lorena Padilla, la Judit Carrique i l’Eva Ladevesa. I en contra: la Natàlia Carrique, l’Ethel Nogués, la Mar Gascó, l’Alba Casals i la Núria Maldonado.

El grup que anava a favor deien que amb la utilització d’ordinadors, els alumnes serien més autònoms i s’estalviaria paper, ja que no s’utilitzarien tants llibres. En canvi, els que anaven en contra, deien que passar tantes hores davant d’un ordinador podia produir problemes de vista i que mancaria l’atenció al professor, ja que els alumnes es distraurien amb Internet.

Reflexió

En general, totes les exposicions van sortint millor cada vegada, tant les recitacions com els debats. Per això em centraré més en explicar com va anar el nostre debat.

Crec que va sortir molt bé, ja que vam estar una setmana preparant-lo i el vam assajar moltes vegades. A més, ens vam ajustar força bé al temps, ja que tant sols ens van faltar 40 segons per arribar als 20 minuts que han de durar. Cal dir, que durant els assajos vam mirar molt el tema del temps per no allargar-nos massa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario