domingo, 20 de diciembre de 2009

14 I 18 DE DESEMBRE


Descripció del dilluns 14:

Com cada dilluns, vam fer quatre exposicions de territori, aquests van ser els següents:

· La Toponímia de la Sara Olmo i l’Elena Ruiz.

· Els castellers de l’Elena Carmona i l’Alba Estragué.

· El Timbaler de Bruc del Javier Garcia i la Natalia Carrique.

· La Seu d’Urgell del Carles Costa i l’Esteve.

Descripció del divendres 18:


Aquest divendres va ser diferent, ja que no tant sols es van fer les recitacions i els debats, sinó que també es va fer tot allò que va quedar penjat, és adir, la gent que no havia pogut exposar el “qui ets tu”, etc.

La classe va començar amb una exposició sobre territori, ja que una de les companyes, la Norma Augusto, no podia assistir a classe el dilluns següent, que era quan li tocava fer l’exposició. Per això, ella juntament amb la seva parella, l’Ariadna Garcia, van fer l’exposició de territori sobre “la Dansa”.

Un cop finalitzada aquesta exposició, vam continuar amb recitacions de companys que no les havien pogut fer en el seu moment, aquests van ser:

· Adrià Miquel: poema d'un llibre de Joan Margarit.

· Sergio Ramírez: Alzeimer (anònim).

· David Cortés: conte anomenat "La lògica del borratxo".

· Macià Bagur: llegenda menorquina.


Després, altres companys que no van poder assistir a classe el dia que els tocava fer l'explicació de la descripció del "Qui ets tu?", la van fer aquest divendres també.

Aquests van ser:

· Blanca Vivet que descrivia a la Sònia Pérez i la Mireia Toro.

· Adrià Miquel que descrivia al Martí Villegas.

· Cristina Sansalvadó que descrivia a la Sandra Ferré.



Seguidament, vam continuar amb l’últim debat, que tracatava sobre “la religió a les escoles”.


L'equip que estava en contra estava format per: Martí Villegas, Àngel Caloca, Adrià Miquel, Sergio Ramírez i Cristina valera. I l'equip que estava a favor era format per: Rafa Moya, Laura Navarro, Òscar Garcia, Bea González i Pau Nin.

Per últim, vam fer l’avaluació de l’assignatura i la Lluïsa ens va llegir un últim poema.


Reflexió:

Pel que fa a les exposicions de territori, cada vegada surten millor, ja que es van agafant idees de les altres per millorar la teva. Aquesta setmana em va tocar a mi fer l’exposició de territori juntament amb l’Alba Estragué. Penso que ens va sortir força bé, a més, personalment, jo no em vaig ficar tant nerviosa com per exemple en la recitació, em vaig trobar molt més agust.

Per altra banda, el divendres va ser un dia diferent, ja que no es van fer tant sols les recitacions i els debats, sinó que vam fer tot el que havia quedat penjat.

Finalment, faré una reflexió sobre els debats i les recitacions, ja que han estat les últimes.

Pel que fa a l’activitat de les recitacions, penso que ens ha afavorit molt a perdre la vergonya de parlar en públic, o si més no, una mica. A més, els companys, cada dia anaven més ben preparats i a alguns els han sortit unes molt bones recitacions.

Per altra banda, l’activitat dels debats, ha sortit molt bé en general, a més, en alguns grups la gent s’ha hagut de posicionar i defensar temes dels quals no compartien aquell punt de vista.



No hay comentarios:

Publicar un comentario