miércoles, 18 de noviembre de 2009

13 DE NOVEMBRE

Descripció

Hem començat la classe amb la recitació de 15 companys, i com la setmana passada, tres companys nomenats perla Lluïsa, s’encarregaven d’avaluar a un dels companys que sortia a recitar.

Un cop acabada aquesta activitat, vam seguir amb els debats. També ens van dir que s’havien d’avaluar, i la Lluïsa ens va repartir un full d’avaluació i ens va explicar com ho havíem de fer.

Aquest debat tractava sobre l’escola privada. Un grup anava a favor i l’altre en contra. Van començar donant uns arguments els capitans de cada equip (4 min). Primer els que anaven a favor, i després els que anaven en contra. Seguidament, van fer 4 minuts de refutacions. Finalment, van fer les conclusions.

Per finalitzar la classe, la Lluïsa ens va donar una fulla on ficava el dia que havia d’exposar cada grup el treball de territori.

Reflexió

L’activitat de recitació ha anat molt millor que la setmana passada, segurament, perquè ja sabien el que es trobarien i anaven més confiats. A alguns d’ells, inclús la Lluïsa els ha preguntat si feien alguna activitat de teatre o semblant.

Pel que fa l’activitat del debat, penso que ha sortit força bé, tot i que com s’ha comentat a classe, haurien d’haver fet referència a les escoles privades/concertades, ja que privades únicament n’hi ha molt poques. Però traient aquest punt, ho han fet molt bé. A més, és un tema molt interessant, ja que a vegades com a pares, t’ho pots plantejar per tal de voler donar-li una bona educació al teu fill.

No hay comentarios:

Publicar un comentario