sábado, 28 de noviembre de 2009

27 DE NOVEMBRE

Descripció

Com cada divendres, vam fer durant la primera hora recitació, i a la segona hora els debats.

Les recitacions van ser variades, van haver contes, llegendes, poemes, etc. un cop acabades les recitacions vam passar als debats.

El primer debat anava sobre “L’educació tradicional i l’educació de l’actualitat”, a favor de l’educació tradicional anaven: Blanca Vivet, Mireia Toro, Anna Illa, Sandra Ferré i Sonia Pèrez, i les que anaven a favor de l’educació actual eren: la Laura Cazorla, la Cristina Sansalvador, l’Helena San José, la Joana Freixenet i la Carlota Montaner.

Amb aquest debat, s’ha arribat a la conclusió de que s’ha d’agafar els aspectes positius de l’educació tradicional i els de l’educació actual per tal de que hi hagi una bona educació a les escoles.

El segon debat tractava sobre “l’autoritat a l’aula”, a favor anaven la Monica Gutiérrez, la Mónica de Haro, l'Albert Guix, la Sara Olmo i el Cristian Cubillo. I en contra, la Laura Millán, la Paula Antonell, la Ailén Marino, la María Pérez i la Sara García.

En aquest debat, s’ha arribat a la conclusió de que els càstigs han de ser instructius i educatius, més que castigar-los, s’ha de dialogar amb ells i fer-los reflexionar.

Reflexió

Respecte a les recitacions, dir que cada vegada surten millor, i que els nervis es controlen una mica més, tot i que segueixen estant.

Pel que fa als debats, penso que és una activitat que et pot fer reflexionar molt sobre els temes tractats, ja que escoltes arguments d’un tema des de posicions diferents (a favor i en contra). A més, tots els temes tractats són molt interessants, ja que tots són d’educació, i a tots nosaltres ens interessen molt les notícies sobre aquest tema.

Aquesta setmana al meu grup l’hi ha tocat avaluar el debat al grup de la María, Ailén, etc. ha sigut un debat molt interessant, però se’ls ha allargat una mica i no han pogut acabar del tot les conclusions, però en general els hi ha sortit força bé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario